BMW GTRS4 a făcut-o lată…

Când ai un BMW M4 pe post de cobai, limitele tuning-ului par infinite. Mai ales dacă tunerii ăia sunt nemți cu imaginație.

Bună dimineața, numele meu este Vorsteiner BMW GTRS4 și sunt un BMW M4 care a renunțat la hainele de fabrică pentru un body kit mai lat decât fruntea lui Victor Ciorbea. Probabil mă cunoașteți dintr-o postare anterioară unde m-am prezentat în aceeași formă, dar în culoarea aurie de fabrică. Acum am ales să trec la o combinație de culori ceva mai neobișnuită, sper că nu vă deranjează…Astăzi sunt albastru, iar jantele de 20 de inci am ales să le fac sângerii. Nu țin cu Steaua să știți, îmi place mie combinația asta.

BMW GTRS4 (5)

Caut un stăpân mai tânăr, fără prejudecăți, neinteresat de cum îl văd ceilalți, extrovertit și foarte sigur pe talentul lui la volan. Nu sunt neapărat o mașină de circuit, ci mai mult una de show, dar vă asigur că anvelopele Pirelli P-Zero 345/20/25 oferă o aderență foarte bună dacă cineva are chef să dea o tură alături de mine.

Motorul am ales să-l păstrez nemodificat. Am tot 430 CP și 550 Nm deoarece mie-mi sunt suficienți pentru escapadele de zi cu zi, ori pentru liniuțele de la semafor. Totuși, dacă ai de gând să-mi umbli sub capotă e bine să știi că supraalimentarea lasă mult loc pentru rezerve de putere.

BMW GTRS4 (2)

Am foarte multe elemente din fibră de carbon și te-aș ruga să fii foarte atent la spoilerul față, la praguri și la buzele jantelor care se pot zgâria foarte ușor, mai ales că mi-am coborât puțin și garda la sol.

BMW GTRS4 (1)

Acestea fiind spuse…mă găsești pe site-ul www.vorsteiner.com dacă ai nevoie să afli mai multe detalii despre mine și sper că ți-am oferit în această dimineață un vis frumos.

O zi bună îți doresc în continuare.

Cu stimă,

Vorsteiner GTRS4…

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account