Range Rover SVAutobiography – Über luxury

Range Rover SVAutobiography

Range Rover SVAutobiography, cel mai puternic și luxos Range Rover conceput până în prezent se pregătește să debuteze în cadrul Salonului Auto de la New York, ce va avea loc în perioada 3-12 aprilie.

În timp ce restul lumii așteaptă cu răsuflarea tăiată noile SUV-uri de la Bentley, Rolls-Royce și BMW, Land Rover tace și face, apoi prezintă nonșalant cel mai luxos SUV din istoria sa. Până și numele său foarte fancy inspiră eleganță și rafinament – SVAutobiography. Cunoaștem Land Rover, cunoaștem Range Rover, și știm deja că „Autobiography” este folosit pentru modelele de top. Dar „SV” e nou și este un derivat al diviziei speciale Jaguar Land Rover “Special Vehicle Operations”. Oricum ai lua-o noul Range Rover este un deosebit.

Range Rover SVAutobiography

Designul exterior a primit câteva îmbunătățiri precum accesorii cromate, elemente vopsite în nuanța Graphite Atlas, un logo revizuit și un sistem de evacuare cvadruplu. Mai mult, clienții pot opta și pentru un finisaj în două culori la nivelul caroseriei: un plafon vopsit în Santorini Black și o altă nuanță dintr-o paletă de nouă culori disponibile.

Range Rover SVAutobiography

Pentru interiorul lui Range Rover SVAutobiography, britanicii au pregătit pedale din aluminiu, inserții din lemn, un mini-frigider pentru pasagerii din spate, măsuțe de lucru, covorașe din lână, sistem audio Meridian cu 29 de boxe sau umerașe din aluminiu pentru haine.

Noul Range Rover SVAutobiography poate fi dotat cu motoarele din gamă, două dieseluri și unul pe benzină. Cel pe benzină este un V8 de 5.0 litri, care dezvoltă 550 CP și 680 Nm, fiind capabil de un sprint 0-100 km/h în 5.5 secunde și o viteză maximă de 225 km/h.

Să fie oare noul Range Rover SVAutobiography o amenințare pentru viitorul BMW X7?

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account