Drift malefic cu Evl Drift Team

Dacă ați fost pe la SAMB anul acesta și nu ați putut vedea demonstrațiile de drift din cauza mulțimii de acolo, iată un video cu băieții de Evl Drift Team în acțiune.

Mașinile sunt un BMW E30 V8 de 400 CP și un BMW M3 E36 supraalimentat de 650 CP. Ambele sunt  preparate pentru drift, cu unghiuri de bracaj schimbate, ușurate doar acolo unde trebuie și împuternicite de engine swap-uri ori supraalimentări. Mașinile au fost practic violate în grup din toate părțile, de mai mulți mecanici, dar nu există tandrețe în sportul ăsta cu motor, totul e brutal, violent și dominator.Evl Drift Team (2)

 

Și dacă nu ai mers niciodată în scaunul pasagerului al unei mașini de drift, dar vrei să faci asta la un moment dat, trebuie să știi că-ți poate muta plămânii din loc la schimbările agresive de masă și cu siguranță îți va scutura tot mărunțișul din buzunar. Trebuie să te aștepți la o experiență similară cu o bătaie într-un bar rusesc, unde ești atacat de G-uri din toate părțile și nu știi cu siguranță cine ți-e prieten sau nu. E haos total într-o mașină de drift, puțini au timp să-și dea seama ce se întâmplă cu ei, dar după ce te dai jos cu picioarele tremurânde o să pleci acasă cu o poveste frumoasă de adormit urșii și pisicile. Evl Drift Team îți pot oferi toate astea, dar dacă preferi să faci asta pe cont propriu, atât noi, cât și ei, vă recomandăm să încercați Școala de Drift a lui Sorin Ene. Mulți piloți de drift autohtoni de acolo au învățat meserie. Nu trebuie neapărat să transformi driftul într-o meserie, dar dacă ai o mașină cu tracțiune spate e bine să știi cum să pornești un drift, cum să ții un drift și cum să ieși dintr-un drift. Altfel driftul tău va fi de fapt un derapaj necontrolat. Și chiar ne-am săturat să tot vedem dobitoci în BMW-uri pe la știrile de ora 5.

Evl Drift Team (3)

Echipa de drift Evl Drift Team este una proaspăt înființată, dar dacă vreți să vedeți cu ce se mai ocupă în timpul liber aruncați un ochi pe canalul lor de Youtube. E plin de clipuri din astea delicioase.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account