Audi RS5 modificat de OSS Design

Dacă tot preferi un Audi RS5 în locul unui BMW M4, atunci poate merită să porți o discuție de principiu cu OSS Designs.

Audi RS5, spre deosebire de un BMW M4, este mai mult un coupe supersport care se descurcă de minune pe stradă, dar care nu prea are ce căuta pe un circuit. Motorul V8 de 450 CP sună ca un muscle american și, credem noi, că asta se vrea a fi de fapt, un muscle car european. Nu are nicio noimă să începi să-l ușurezi ori să-l pregătești pentru curse pentru că mașina nu este gândită pentru așa ceva. Oricât de mult te-ai chinui să construiești un Audi RS5 care să facă treabă bună pe circuit, în cele din urmă te-ai alege doar cu un coupe care rupe norii în cursele de drag. Curbele nu prea sunt pentru el.

Audi RS5 (7)

De aceea, dacă-i strici specificațiile din fabrică cu un tuning radical nu ai face atât de mult rău ca în cazul unui BMW M4. Dacă încerci să faci un BMW M4 mai rapid în linie dreaptă, e foarte simplu, are turbine, dar dacă încerci să-l faci mai bun în viraje decât l-au gândit cei de la divizia M GmbH s-ar putea să-l strici.

Audi RS5 (10)

Aici, în cazul acestui Audi RS5, tuning-ul nu este deloc unul blasfemitor. Dacă tot îl folosești pentru paradele de oraș, atunci poate că băieții ăștia de la OSS Designs au dreptate. Ce au făcut ei au mai făcut și alții, dar parcă lor le-a ieșit mai bine. Body Kit-ul nu face decât să amplifice formele gândite de Walter Da Silva atunci când a desenat A5-ul, deși totul a fost înlocuit – bară față/bară spate, praguri, eleron, aripi, jante (Vossen), etc. Până și LED-urile specifice mărcii au fost corupte de unele care-și schimbă culoare în funcție de curcubeul inimii tale.

Dar mai bine să-i ascultați pe băieții responsabili pentru proiect și să vă explice ei ce anume au făcut aici.

 

 

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account