Festivalul M – Orgia sunetelor de evacuare M într-un singur clip

Festivalul M a avut loc între 15 și 17 mai pe circuitul Nurburgring și a fost un fel de petrecere ca-n basmele românești dar cu BMW-uri M.

Prețul unui bilet standard a fost de 449 Euro cu TVA inclus, dar pachetul special VIP a cuprins printre altele – acces gratuit la toate zonele festivalului, bilet pentru cursa de 24 de ore, invitație la M Night, bilet pentru loteria M Corso, catering VIP, acces la zona de entertainment (adică distracție), participare la BMW M Driving Experience, turul padocurilor, parcare gratuită și pachet de întâmpinare BMW M. În ce constă ultimul serviciu chiar nu știm, vă lăsăm să vă folosiți imaginația pentru asta. Noi ne-am gândit la femei goale pictate în culorile M.

BMW M Festival (1)

Ideea este următoarea – dacă ai un BMW dezvoltat de băieții de la M GmbH și vrei să mergi la o adunare din asta, unde vin mulți ca tine, atunci Festivalul M îți poate oferi asta și mult mai mult de atât în aceste trei zile. Ai ocazia șă cunoști oameni pasionați de mașinile lor, să faceți schimb de experiență, de cunoștințe sau fluide, să vă dați cu mașina proprie pe „iadul verde”, să mâncați bine, să ascultați muzică bună și tot așa, cu mult bine, se înțelege… E un fel de black moon party cu posesori de BMW M dacă vreți, unde singura substanță periculoasă permisă este adrenalina.

BMW M Festival (3)

E locul unde sute de fani BMW M din toată lumea se adună în fiecare an pentru a participa la evenimentul M Corso și unde poți admira cele mai rare și mai dezirabile M-uri construite vreodată. Anul trecut colegii de la BMW Blog USA au fost acolo cu un BMW M4, iar anul ăsta s-au întors de acolo cu un clip scurt în care puteți auzi o simfonie de 43 de BMW-uri M. Puneți-vă căștile, reglați-vă joasele și înaltele și dați click pe clipul de mai jos. Nu o să vă pară rău…

 

https://www.youtube.com/watch?list=PLuXwAhsNhc_FXx2ZjYtUID9XkUvZpkq9U&v=BMKJvPXhcug

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account