Liberty Walk BMW M4/ Seria 4 – Curat murdar

Când nu omoară delfini și nu se sinucid japonezii construiesc cele mai spectaculoase mașini.

Liberty Walk sunt niște tuneri japonezi, după cum vedeți, extrem de talentați. Talentul în tuning nu ține neapărat de apartenența la rasa japoneză, dar ajută. Asta pentru că tuning-ul, așa cum îl știm noi acum, s-a născut în Japonia. Mai întâi în benzile desenate, apoi direct pe stradă, din nevoia de a fi altfel sau de a îmbunătăți aspectul sau performanțele mașinilor. Ei au dat naștere stilului Bosozoku, despre care avem un articol aici.

Liberty Walk BMW (15)

De obicei se ocupă mai mult de mașinile autohtone din anii 70-80, dar de curând au prins gustul și pentru mașinile europene. Băieții se ocupă la fel de bine de Porsche-uri, Lamborghini și Ferrari, așa cum se ocupă de GTR-uri. Nu fac discrimare, tot ce întră pe mâna lor iese bine, cu un aer japonez greu de confundat, iar în garajul de la Liberty Walk găsești mai nou și BMW-uri. Ultima lucrare a lor are la bază BMW-ul Seria 4 și BMW-ul M4 pentru care au dezvoltat un wide body kit care bagă frica chiar și în viermii lați. Kitul complet pentru un BMW Seria 4 costă 15.500 de dolari, iar pentru BMW M4 9.800 de dolari. Acesta este compus din bară față cu difuzor de aer, bară spate cu difuzor de aer, spoiler de portbagaj, praguri, aripi evazate, sistem de evacuare și suspensii cu pernă de aer ajustabilă. Jantele ți le alegi tu, pentru că acolo gusturile sunt cele mai diferite.

Liberty Walk BMW (12)

Body kit-ul este unul spectaculos, cu șuruburile la vedere, așa cum le place japonezilor, iar aspectul general este o combinație dintre un streetracer și o mașină de curse pe circuit. E curat și murdar în același timp la fel ca și filmele lor porno. Acum vă lăsăm să vă uitați peste galeria de poze și câteva clipuri care vă prezintă mai pe larg munca, dar să nu vă prindem cu mâna-n pantaloni!

Sursa – Liberty Walk

 

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account