Audi A5 Coupe 2017 – Primele poze spion

Audi A5

Audi își ia competiția în serios și devine din ce în ce mai activ, testează modele noi, bagă în producție altele și face cercetări intense în ceea ce privește designul viitoarelor modele. Zilele trecute paparazzi auto au surprins în traficul din Germania un nou model Audi aflat în teste. Pe principiul „Is it a bird? Is it a plane?” au ajuns la concluzia că este vorba de viitorul Audi A5 Coupe, așteptat să debuteze în 2016, ca model 2017.

Așa cum era normal, aparent, viitorul Audi A5 Coupe nu prezintă niciun design inovator, ci mai degrabă vine cu o evoluție a generației precedente. În partea din față mașina pare mai lată decât modelul actual, grila mai mare și caroseria sculptată în linii ceva mai proeminente, însă observăm și multe detalii care au rămas neschimbate. În partea din spate stopurile sunt asemănătoare cu cele de pe Audi A3, dar este posibil ca designul lor să evolueze către cele implementate pe viitorul Audi A4. Ce-i drept, din poze pare mai dinamic, mai agresiv și mai orientat spre sportivitate. În plus, viitorul Audi A5 Coupe pare să se bucure de o suprafață vitrată mai mare, dar și de un ampatament crescut în comparație cu generața actuală, lucru ce se traduce într-un spațiu mai generos pentru pasageri și, probabil, într-un nivel mai crescut al confortului.

Construit pe o versiune mai mică a platformei MLB pe care a debutat și Audi Q7, viitorul Audi A5 Coupe va avea o masă mai scăzută. Dacă masa lui Q7 a scăzut cu 325 kg față de predecesorul lui datorită acestei platforme, ne așteptăm ca și A5 să fie mai ușor cu cel puțin 100 kg.

În mod evident, Audi A5 va fi disponibil ca și până acum în variantele de caroserie Coupe, Cabrio și Sportback, însă cu motoare noi și chiar și cu o posibilă variantă e-tron. Cel mai probabil, A5 va fi lansat anul viitor în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Oricum ar fi, cei de la BMW nu se vor simți amenințați de lansarea modelului. Seria 4 va fi în continuare în centrul atenției, cu sau fără un nou Audi A5.

Sursă foto: Caradvice

Promo BBR_Nr. 1

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account