BMW M6 de 650 CP – Hamann added Fostla to friends

Alo! Aici Hamann. Cu Fostla aș dori să vorbesc. La telefon. Salut! Vrei să facem un BMW M6 de 650 CP? Cum să nu…

Pe scurt…cam așa a luat naștere acest BMW M6 de 650 CP construit de Hamann în colaborare cu Fostla. Bine, în mare parte cei de la Hamann au făcut cam toată treaba. Widebodykit-ul este al lor și include o capotă din carbon, eleron, evazări, prize de aer și niște jante noi, similare cu cele Alpina. Upgrade-ul de putere, de 650 CP și 850 Nm tot al lor este.

BMW M6 Hamman Fostla (9)

Fostla au fost responsabili cu aplicarea acestui albastru mat și a foliei pentru geamuri. Pentru că asta fac, în mare parte. Că au făcut-o bine sau rău nu prea avem de unde să știm pentru că pozele astea sunt exagerat de modificate în Photoshop și nu ne putem da seama. În poze nu arată rău.

BMW M6 Hamman Fostla (10)

Având în vedere că un BMW M6 Competition Package dezvoltă 600 CP și 750 Nm, propunerea celor de la Hamann nu este una radicală, ci mai mult o asigurare că undeva, cândva, al tău BMW M6 nu va avea o pană de putere. Nu știm dacă este cu mult mai rapid, nu s-au comunicat încă cifrele, dar cu siguranță nu va fi lent.

BMW M6 Hamman Fostla (2)

Să-ți arăți mușchii când ai mai multă putere decât ar crede unii… iar nu credem că-i o idee bună. E ca și cum ai merge la sală două săptămâni și deja începi să porți tricouri mulate. S-ar putea ca lățimea, agresivitatea sau un powerchip să nu-ți garanteze victoria într-un armwrestling. Mai bine vezi cât poți să împingi cu unul stock și abia apoi adaugi greutăți pe bară.

Sursa – Hamann

 

Promo BBR_Nr. 1

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account