Audi Q6 – Uite cine vine la masă

În urma unor scurgeri de informații schița viitorului Audi Q6 a lovit internetul înainte de dezvelirea oficială pregătită pentru salonul auto de la Frankfurt din septembrie.

Nu știm dacă a fost vina hackerilor auto, a vreunui angajat fan Snowden sau chiar a celor de la Audi, care se prefac că li s-a scurs involuntar informația, dar suntem siguri că asta nu face rău nimănui. Schițele întruchipează conceptul pe care va fi bazat Audi Q6, un viitor rival pentru BMW X6 și Mercedes GLE Coupe. Altfel spus, mașina asta se vrea a fi un SUV coupe, deși noi vedem aici mai mult un Allroad reinterpretat. Audi știu însă să facă unele dintre cele mai reușite și mai frumoase break-uri. Liniile lor sunt mereu mai pătrățoase și minimaliste, așa că nu trebuie să ne mirăm de forma mai bolovănoasă.

Audi Q6 (1)

 

Până la dezvelirea oficială a designului rămâne să ne imaginăm cum va arăta unul fără statutul de concept și dacă va fi un model care va înlocui Allroad-ul ori unul care își va da coate cu SUV-urile rotunjite de la BMW și Mercedes. Tot la capitolul zvonuri este și trenul de rulare, dar unii spun că va folosi o platformă MLB Evo cu trei motoare electrice și o baterie de 90 KWh, cu vreo 500 CP și 700 Nm. Autonomia este însă marea știre – 500 km. Să vedem acum dacă nu cumva și greutatea excesivă va deveni breaking news.

Sursa – Worldcarfans via AMS

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account