BMW M2 își face apariția în Need For Speed

După ce ieri am aflat toate detaliile despre noul BMW M2, ne-am bucurat de o galerie de poze superbă și de niște clipuri care ne-au sculat părul în cap, astăzi BMW M2 ni se arată fără cenzură și în ultima ediție a jocului Need For Speed.

Știm că cel mai nou Need For Speed va fi plin de mașini legendare și că BMW are o gașcă întreagă de modele prezente în joc, însă despre M2 am aflat mai târziu, probabil datorită embargoului impus înainte de lansare. Clipul de mai jos ne arată că un întreg batalion de M-uri se pregătește pentru cursele de noapte virtuale, iar noi abia așteptăm să vedem cum arată în diferite culori, cu diferite body kit-uri și jante. Se pare că producătorii jocului au nimerit de data asta și sunetele mașinilor, ceea ce va face experiența și mai plăcută. Need for Speed se va lansa în noiembrie pentru PS4 și XBox, însă varianta pentru PC va fi amânată pentru anul viitor. BMW M2 este o exclusivitate a jocului. Bun deal…

Alte BMW-uri prezente în joc vor fi M4, M3 E92, M3 E46 și M3 E30. Cu siguranță veți găsi unul care să vă placă. Noi suntem singuri că garajul virtual al jocului și partea de personalizare ne va face să luăm cursuri de estetică și design industrial. Plus câteva energizante pe seară.

 

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account