BMW i8 primește un kit exterior virtual

BMW i8

Cu o randare virtuală pentru BMW i8, oamenii de la Rain Prisk Design ne arată cât de bine poate să arate un BMW i8 dacă cineva își dorește neapărat un tuning extrem. În cazul în care nu știați, cei de la Rain Prisk Design sunt aceeași oameni care și-au imaginat cum ar arăta un BMW i8 Shooting Brake cu influențe de Z3 M Coupe. Și nu arata rău deloc.

Revenind la kit-ul exterior pentru BMW i8, dacă am trăi într-o lume ideală, mașina asta și-ar face apariția pe la mai toate evenimentele importante de tuning unde suntem siguri că ar atrage mai toate privirile. Pasajele roților sunt cu adevărat impresionante, în timp ce pragurile laterale, prevăzute cu prize de aer pentru răcirea frânelor și a motorului, dar și jantele spectaculoase crează o imagine care contrastează puternic cu un BMW i8 de serie. Și nimeni nu poate spune că un BMW i8 nu este una dintre cele mai futuriste mașini de serie.

BMW i8

Pe de altă parte, pentru că vorbim deja despre o mașină ale cărei performanțe au fost împinse la maximum, acest kit exterior s-ar putea să nu primească și „bunătăți” care să ducă și performanțele dinamice la un alt nivel. Totuși, cu o putere maximă combinată de peste 360 CP, BMW i8 accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,4 secunde și nu se oprește decât la 250 km/h când intervine limitarea electronică, așa că nu poate nimeni spune că BMW i8 este o mașină lentă, cu toate că are un motor de 1,5 litri, cu trei cilindri.

Citește și despre BMW i8 Shooting Brake:

bmw i8 shooting brake rendering

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account