BMW 1M “Green Mamba” la BMW Welt

BMW 1M “Green Mamba” la BMW Welt

Luna trecuta publicatia-sora Bimmertoday ne-a adus primele imagini exclusive cu modelul „Green Mamba” iesind de pe liniile de productie de la uzina BMW din Leipzig. Astazi va prezentam mai multe fotografii cu modelul BMW 1M in nuanta Java Green, expus la BMW Welt in Munchen.

Cu ajutorul gamei BMW Individual, posesorul vehiculului 1M a putut sa personalizeze unul din cele mai cautate modele BMW din ultimii ani, transformand un 1M Java Green intr-un exeplar cu adevarat original, intre cele cateva mii construite.

Personalizarea a inceput cu vopseaua de exterior Java Green, accentuata cu benzi negre de cursa pe capota, grila rinichi neagra, evacuari cromate si jante in genul celor de pe M3 GTS.

Posesorul a declarat pentru Bimmertoday ca exemplarul sau BMW Seria 1 M Coupe are numarul de productie 6328 din cele 6331 unitati produse la nivel global. Ultimele patru exemplare ale modelului compact M de 340 CP au primit o alta nuanta speciala, pentru a contrasta cu toate celelalte modele 1M construite de BMW.

Nuanta Java Green costa 4.300 Euro, jantele GTS inca 1.200 Euro, iar setul de componente cromate de nuanta neagra alte 3.600 Euro.

Nuantele standard disponibile pentru BMW 1M au fost Valencia Orange, Alpine White si Black Sapphire.

Va invitam sa admirati fotografiile.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

Comentarii

©2017 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account