Poze Spion: BMW Seria 5 Gran Turismo

Automedia, Inh. Andreas Conradt e.K.

Lansarea oficiala a Seriei 5 GT de la BMW a deschis drumul pentru masinile teste. Cum nu mai exista nici un secret despre cum va arata Seria 5 GT,  mai multe modele camuflate au fost vazute in jurul orasului Munchen.

Versiunea de productie a modelului Gran Turismo se va abate foarte putin de la Conceptul 5GT, primind doar cateva modificari in partea frontala. O diferenta majora intre cele doua versiuni ar putea fi alegerea unei variante cu 5 locuri, care inseamna renuntarea automata la consola centrala din spate.

Acest lucru ar duce la cresterea spatiul destinat pasagerilor, un lucru ce i-ar putea satisface si pe cei ce doresc sa foloseasca GT-ul pe post de SAV. BMW Seria 5 GT este cu doar 7 cm mai scurt decat Seria 7, si ofera un confort similar in spate si un portbagaj generos.

BMW Seria 5 GT va fi lansat la inceput cu un motor in 6 cilindrii, si ulterior va urma o versiune mai puternica, un propulsor V8 biturbo. Bineninteles ca BMW are in plan si lansarea de motoare diesel si hibride.

Care este pretul? In Germania se vehiculeaza suma de 37.000 EUR pentru modelul de baza si undeva la 65.000 pentru cel de varf. Ieftin? Probabil ca nu, dar dupa parerea noastra, nisa aceasta exista si BMW ar putea sa profite de pe lipsa unei competitii puternice.

Le multumim celor de la GlobalMotors.net pentru poze!

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account