BMW E30 Fest 2015 – Ursofilia

Separatiștii pro-urși se vor aduna între 26-28 iunie la Azuga pentru cea de-a cincea ediție BMW E30 Fest România.

Unii zic că urșii sunt mai răi decât nemții și americanii la un loc. Că invadează, cotropesc și violează ca-n evul mediu, că sunt botezați în copaia cu vodkă și că-s foarte buni la șah. Noi nu vrem să dăm curs zvonurilor și bârfelor, o să ne facem treaba ca la carte și o să verificăm informația din trei surse. Uite așa, din spirit jurnalistic, o să mergem să-i vedem pe viu cum se adună în divizii, comandamente ori simple găști, pe teritoriul nostru, și să ne facem o părere obiectivă. Jurnalism de război se numește, doar că războiul ăsta-i cu muniție oarbă și gânduri bune. Așadar, pe 26-28 iunie, mergem la Azuga să vedem dacă urșii își merită reputația de căutători în tomberoane sau dacă nu cumva chestiunea este alimentată de propaganda inamică.

Aproximativ 200 de urși sunt așteptați în weekendul următor la Azuga, la baza pârtiei de ski, veniți nu doar din mama lor, ci și din Ungaria, Moldova sau Bulgaria, ca niște adevărați separatiști pro-urși. Se anunță un eveniment cu de toate ca shaorma la ofertă –  un show expo foarte pestriț, demo drift, taxi drift, concursuri de sonorizare, iar dacă ai chef de-o escapadă poți să te uiți la concursul de off-road amenajat acolo ori să închiriezi o bicicletă și să cutreieri păduri până-ți vine cheful de scris poezii.

BMW Blog vă așteaptă acolo să ridicăm steagul și zmeul prieteniei, o halbă de bere sau niște gânduri de mai bine pentru comunitatea BMW din România. Dacă ai chef să plimbi ursul până acolo…s-ar putea să-i găsești pereche.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account