BMW E28 Stanceworks – Tinicheaua nestemată

La SEMA se adună lume-lume de tot felul pentru a fi martorii celor mai creative sau celor mai dezmățate proiecte custom. La SEMA nu ar trebui să te mire nimic, dar cu siguranță au picat multe fălci în fața acestui BMW.

Rusty Slammington este un proiect marca Stanceworks pentru care Mike Burroughs, propietarul mașinii, a primit toate laudele posibile și toate criticile posibile. Acest BMW e28 este o declarație de nepăsare creativă, un șobolan cu inimă de aur, o tinichea nestemată. Mașina asta nu ruginește, mașina asta fură rugină!

BMW E28 Stanceworks rat rod (5)

Rugina, bat-o vina, este tema principală a acestei mașini, dar cu ocazia salonului auto de la SEMA, lucrurile au luat o turnură neașteptată. După patru ani de stat în garaj (un șiretlic de a prinde rugina în capcană) și doi ani sub bisturiul mecanicilor, Rusty Slammington a primit o nouă față, mai ruginită și mai brăzdată de greutățile vieții. Din sedan a fost transformat în coupe, lucru de care s-au ocupat băieții care au mai tăiat din ea cu flexul – poți să-i spui chirurgie plastică-fantastică.

BMW E28 Stanceworks rat rod (2)

Jantele BBS aparțin unui Porsche 956, frânele sunt de la Wilwood, iar suspensiile sunt H&R. Motorul, un S38 cu o cilindree mărită până la 3,7 litri, a fost construit de VAC Motorsports. Modificările care i s-au adus au nevoie de un întreg manual sau enciclopedie, dar vă puteți da seama din imagini că s-au investit mulți bani și foarte mult timp în el. Plus că…mașina nu este încă gata. Promitem însă să vă ținem la curent cu evoluția ruginei și a vrăjitoriilor care se întâmplă sub capotă.

Sursa – Stanceworks

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account