BMW Seria 5 2011 – Fotografii de la lansarea internationala de presa

BMW Seria 5 2011 – Fotografii de la lansarea internationala de presa

2011-bmw-5-series-portugal-04

Iata primele fotografii cu modelul real, surprinse la Lansarea internationala de presa pentru BMW Seria 5 2011, ce a avut loc la Lisabona. Cei de la Autospies au publicat fotografii noi ale limuzinei sportive de lux care reprezinta “nucleul brandului”, dupa cum a declarat Adrian Von Hooydonk intr-un interviu acordat colegilor de la BMWBlog.com.

Pe parcursul a cateva zile, jurnalistii auto vor avea ocazia sa admire si sa conduca noul cinciar. Luni va veni si randul lui Benny – Redactorul sef al publicatiei-sora BimmerToday – sa stea in spatele volanului noului model.

Inainte sa urmariti fotografiile, dati-ne voie sa va oferim un citat de-al lui Adrian Von Hooydonk:

Comparativ cu E60, poate ca F10 este mai evolutiv decat este revolutionar. Dar cred ca e o evolutie in sensul BMW, deoarece aceasta masina a fost dezvoltata pe directia elegantei si a sportivitatii sporite. Si BMW exact asta reprezinta, aceasta combinatie de eleganta si sportivitate.

Seria 5 este nucleul acestei marci, este masina care defineste cu adevarat brandul, deoarece clientii Seria 5 sunt persoane care conduc pe distante lungi, carora le place sa conduca si care cunosc si istoria designului BMW.

Asadar, Seria 5 trebuie sa fie 120% BMW, asta spun uneori si cred ca noua Seria 5 chiar este astfel.

Puteti vedea galeria foto completa pe site-ul Autospies.

Comentarii

©2017 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Conectează-te folosind datele de autentificare

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account