Oare așa va arăta viitorul BMW Seria 5?

Viitorul BMW Seria 5

În 2016 BMW împlinește 100 de ani, dar se pare că pregătește și viitorul BMW Seria 5, model care va ajunge la cea de-a șaptea generație. Se pare că viitorul BMW Seria 5 va fi prezentat undeva spre sfârșitul anului 2016, iar vânzările vor debuta, cel mai probabil, în prima jumătate a nului 2017. De asemenea, versiunea Touring va debuta în a doua jumătate a anului 2017, în ce versiunea GT se alătura și ea gamei.

Viitorul BMW Seria 5 a fost surprins în poze spion de mai multe ori până acum, iar despre interiorul său am vorbit deja în mai multe rânduri. Pozele spion cu interiorul următoarei generații ne dau de înțeles că Seria 5 va tinde destul de mult spre un layout similar cu cel al noului Seria 7. Astăzi însă, cei de la RM.Design ne arată cum va arăta viitorul BMW Seria 5 în viziunea lor. Sursa de inspirație este noul BMW Seria 7, iar adăugarea pachetului de design exterior M Sport aduce un plus de dinamism designului noii limuzine premium pe care BMW o pregătește. Partea frontală este cât se poate de clasică, cu blocurile optice despărțite de „grila rinichi”. Ne așteptăm ca și viitorul BMW Seria 5 să poată fi echipat cu farurle BMW Laserlight, iar din imaginile din randări ne dăm seama că și cei care au realizat imaginile digitale cred același lucru. Partea din lateral se bucură de inserții cromate din alumiu, iar în partea din spate, blocurile optice în forma literei „L” se extind destul de mult spre aripile din spate ale mașinii.

Viitorul BMW Seria 5

Viitorul BMW Seria 5 va fi construit pe platforma CLAR stă la baza noului BMW Seria 7, dar și la baza următoarelor generații ale Seriilor 3,5 și 6. Această platformă le permite celor de la BMW să dispună de un plus de modularitate, dar și să ofere mașini cu o greutate scăzută în combinație cu tracțiunea spate. Printre dotările ce vor fi regăsite la bordul viitorului BMW Seria 5 suntem aproape siguri că ecranul tactil, controlul prin gesturi sau parcarea autonomă se vor număra printre cele „bunătățile” noii limuzine. Un alt lucru destul de sigur este și faptul că viitorul BMW Seria 5 va fi propulsat și de o versiune M550i, care va avea la bază un V8 de 4,4 litri supraalimentat.

Sursă: BMWBlog.com

Urmărește și randările cu viitoarea generație a Seriei 3:

Viitorul BMW Seria 3

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account