Autoblog analizeaza BMW Seria 6 2012

Autoblog a publicat una din cele mai cuprinzatoare si detaliate analize a noului BMW Seria 6 cabrio 2012. Cei de la Autoblog au participat la un eveniment dedicat lansarii noului sesar la Cape Town, in Africa de Sud, si au sarit direct la volanul modelului 650i.

Am extras cateva paragrafe din analiza lor, dar va invitam sa cititi pe site-ul lor raportul complet dupa drive-test.

„Intr-un fel, aspectul curat al noului Seria 6 arata de parca ar putea fi o evolutie fata de Seria 8 1989-1999, daca acel GT ar fi rezistat suficient pentru a progresa pana in zilele noastre. Panourile masinii sunt realizate din diverse elemente – otel, aluminiu (usi, capota) si materiale din plastic compozit (plafon, panouri laterale, capota portbagajului), astfel incat potrivirea laolalta a materialelor cu proprietati diferite trebuie sa fi fost o sarcina serioasa pentru inginerii si expertii in vopsire a celor de la BMW, care au realizat o lucrare impecabila.

Cu dimensiuni de 489 cm lungime si cca. 2 tone greutate, acest baiat mare pune in umbra concurenti precum Mercedes-Benz Clasa E Cabriolet sau Jaguar XK in ce priveste aproape orice dimensiune – e mai lung chiar si decat Bentley Continental GTC. In mare parte din cauza noii sale structuri derivate din caroseria modelelor Seria 5/7, masina este cu 6.6 cm mai lunga si la 189 cm latime, este si mai lata. Sincer nu criticam modelul 650i – e clar imediat ca acest BMW ramane un grand tourer si nu o masina sport. Mai mult, incercam sa ne obisnuim din nou cu condusul pe cealalta parte a strazii – ceea ce necesita putina gandire – mai ales datorita benzilor inguste ale soselei si spatelui lat al sesarului”.

Analiza completa si fotografii pe site-ul Autoblog

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account