Comparatie foto: BMW Seria 7 LCI vs. Audi A8 vs. Mercedes-Benz Clasa S

BMW a dezvaluit vineri versiunea facelift a modelului BMW Seria 7 astfel ca avem acum posibilitatea sa-l comparam din punct de vedere estetic cu concurentii sai de la Audi si Mercedes-Benz. BMW Seria 7 LCI va fi pus in vanzare pe piata in aceasta vara si va concura cu Audi A8 si Mercedes-Benz Clasa S.

Dintre cei trei concurenti, modelul Clasa S este cel mai ‚vechi’ de pe piata, si dupa un ciclu de viata de 7 ani asteapta sa primeasca o noua versiune in 2013. Audi A8 se afla la a treia generatie si a primit deja un facelift de cand a fost lansat pe piata in noiembrie 2009. Astfel Audi s-a aliniat la stilul de design caracteristic ultimelor modele din gama, care se remarca prin elemente de tipul farurilor si grilei, devenite binecunoscute deja in randul fanilor Audi.

La interior, Audi A8 se remarca prin materiale foarte luxoase si gadgeturi, care contribuie la plasarea constructorului din Ingolstadt intre liderii din segment.

Mercedes-Benz Clasa S a primit un facelift in 2010. Luminile de zi cu LED-uri au fost pozitionate la marginile exterioare ale farurilor cu xenon. Partea spate a fost decorata cu 52 LED-uri amplasate in cele doua stopuri. Au disparut si benzile in culoarea caroseriei, din cele doua stopuri. Printre alte modificari mentionam grila mai pronuntata la partea frontala, plus o noua bara fata cu benzi cromate sub prizele de aer. Au fost adaugate si indicatoare de semnalizare in oglinzile laterale, care au devenit mai elegante. Tevile de evacuare ale tuturor modelelor Clasa S au fost integrate in bara spate.

Interiorul continua sa beneficieze de stilul luxos, propriu Mercedes-Benz.

In ce priveste modelul BMW Seria 7 LCI, acesta primeste incepand cu luna iulie 2012 un facelift care afecteaza atat designul exterior cat si pe cel interior. Una din cele mai mari modificari aduse exteriorului noului BMW Seria 7 facelift este reprezentata de farurile corona cu lumini LED in forma ‘patratoasa’, indicatorul de semnalizare fiind amplasat in interiorul farului. Fiecare far este format din 8 LED-uri.

In vreme ce modelul anterior beneficia de o grila rinichi cu 9 sau 12 bare, in functie de optiunea Night Vision Camera, versiunea facelift primeste acum o singura configuratie cu 9 bare. Partea frontala a primit mai multe elemente din crom, incepand cu suprafata care inconjoara grila. Mai jos regasim doua bare cromate incastrate in sortul fata, care beneficiaza acum si de prize de aer mai mari, care confera masinii o infatisare mai agresiva.

Ca de obicei, va oferim o comparatie foto intre cele trei modele concurente, precum si un sondaj unde va invitam sa votati masina preferata.

[poll id=”28″]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account