Wallpapers: BMW Seria 7 facelift 2013

BMW a publicat imagini cu rezolutie mare infatisand noul BMW Seria 7 LCI 2013. Incepand cu luna iulie 2012 toate modelele BMW Seria 7 primesc un facelift care afecteaza atat designul exterior cat si pe cel interior.

Una din cele mai mari modificari de exterior aduse noului BMW Seria 7 facelift este reprezentata de farurile corona cu lumini LED in forma ‘patratoasa’, indicatorul de semnalizare fiind amplasat in interiorul farului. Fiecare far este format din 8 LED-uri.

In vreme ce modelul anterior beneficia de o grila rinichi cu 9 sau 12 bare, in functie de optiunea Night Vision Camera, versiunea facelift primeste acum o singura configuratie cu 9 bare. Partea frontala a primit mai multe elemente din crom, incepand cu suprafata care inconjoara grila. Mai jos regasim doua bare cromate incastrate in sortul fata, care beneficiaza acum si de prize de aer mai mari, care confera masinii o infatisare mai sportiva.

Indicatoarele de semnalizare sunt acum integrate in carcasele oglinzilor exterioare. In partea din spate, proiectoarele sunt unite de benzi cromate. Stopurile si-au pastrat forma, doar ca acum au o nuanta de rosu mai inchis.

La interior cea mai mare modificare o reprezinta noul sistem MMI 3D care beneficiaza de un design imbunatatit si un CPU nou care proceseaza informatiile mai rapid decat pana acum. Harta infatiseaza acum orasele si in 3D. Alte imbunatatiri aduse hartii: satellite view, enhanced route calculation, route learning si Efficiency and Green Driving Assistant.

Alte modificari de interior: trimuri noi, tapiterii noi din piele, panou de bord redesenat cu ceasuri cu LED-uri si sistem de entertainment pentru pasagerii din spate cu tablete.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account