BMW X5 F15 vs BMW X5 E70 cu pachetul M Sport

Inainte de a iesi de pe piata, BMW X5 E70 a mai fost prezentat o data la Vancouver, in varianta echipata cu pachetul M Sport, pentru a ilustra diferentele fata de noua generatie X5 F15.

Comparativul foto cu modele reale, realizat de publicatia-sora Bimmertoday ne ofera ocazia sa admiram laolalta un BMW X5 F15 alb si un X5 E70 negru.

Ce iese in evidenta la prima vedere e faptul ca in ciuda dimensiunilor si proportiilor aproape identice, cea de-a treia generatie X5 pare mai indesata. Datorita multitudinii de linii orizontale si a tranzitiei directe catre faruri, latimea noului X5 F15 iese in evidenta si confera masinii o infatisare mai sportiva de ansamblu.

Din partea laterala se observa capota extinsa si grila rinichi dubla, pozitionata perpendicular. Comparativ cu predecesorul sau, la noul X5 capota este inclinata mai putin abrupt, datorita protectiei pentru pietoni. In acelasi timp acest lucru sporeste claritatea si face ca partea frontala sa fie mai vizibila pentru sofer.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account