Airstream si MINI – O Rulota Unica Pentru Cooper S Clubman

rulota_mini_medium_1600x1131

Airstream Inc. şi MINI şi-au reunite creativitatea, realizând o rulotă unică  pentru MINI Cooper S Clubman. Renumitul creator de mobilă Republic of Fritz Hansen şi-a pus amprenta la interior. Conceptul va fi prezentat pentru prima dată la expoziţia INTERNI DESIGN ENERGIES care va fi găzduită de curtea Universităţii de Studii din Milano, în perioada renumitului Salone del Mobilei. Expoziţia va fi deschisă în fiecare zi, de marţi 21 aprilie până joi 30 aprilie, între orele 10.00 şi 24.00.

Republic of Fritz Hansen, celebra marcă premium de mobilier din Copenhaga, recunoscută pentru design-ul funcţional minimalist, nu a neglijat niciun detaliu când a fost vorba de design-ul interiorului MINI Cooper S Clubman şi al rulotei Airstream. Cu elemente inspirate din lumea surfing-ului, interiorul rulotei Airstream va prezenta, printre altele, noi interpretări ale scaunelor Egg™ şi Swan™ realizate de Arne Jacobsen şi un set de masă format din patru scaune Series Seven™ unice, care vor oferi spaţiu generos pentru oaspeţi. Panouri subţiri de lemn vor completa decorul, ceea ce va garanta aspectul modern surfer-style.

„Aici, la Republic of Fritz Hansen, suntem încântaţi de colaborare şi privim cu încredere spre lansarea acestui concept unic şi deosebit”, declară Jacob Holm, preşedinte şi director executiv al Republic of Fritz Hansen.

rulota_mini_medium_1600x11312

MINI Cooper S Clubman va avea culoarea predominantă negru Jet Black, cu accente din neopren de-a lungul caroseriei. Rulota Airstream, de culoare argintie şi cu dimensiunea de 22 ţoli, va beneficia de aceleaşi detalii exterioare ca şi modelul MINI, dar va dispune de un interior conceput special pentru amatorii de plajă, cu dotări cum ar fi interior rezistent la apă sau şezlong pentru plajă.

„Parteneriatul cu MINI a fost ca un dar”, a declarat Bob Wheeler, director executiv Airstream, Inc. „Prin calitatea sa de unul dintre cei mai vechi producători de rulote din SUA şi istoria îndelungată pe care MINI o are în producerea maşinilor sport inconfundabile, ştim că vom forma o echipă explozivă”, a spus Wheeler.

„Dintotdeauna a fost foarte important pentru noi să implementăm noi produse şi idei în modalităţi dintre cel mai neconvenţionale. Conceptul MINI şi Airstream, realizat împreună cu Republic of Fritz Hansen, prezintă un mod cu totul diferit de utilizare a unui automobil MINI şi a unui produs Airstream cu un design care te transpune evident în lumea surfingului. În acelaşi timp, am realizat o cooperare de succes cu două mărci renumite la nivel internaţional, care întruchipează autentic atitudinea MINI”, spune Andreas-Christoph Hofmann, director de comunicare pentru marca MINI.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account