Poze si video spion: BMW M3 sedan F80

BMW va lansa anul viitor noul BMW M3 sedan F80. A fost reperat din nou un prototip, in timpul unei sesiuni de teste in conditii de iarna, in Europa nordica. BMW M3 sedan va avea numele de cod intern F80, in vreme ce M4 Coupe va avea nume de cod F82.

BMW M3 Sedan 2014 are la baza noul Seria 3 F30 si va beneficia de elementele tipice de design M, atat la interior cat si la exterior.

Prototipurile reperate ne dezvaluie un M3 clasic, cu ecartament marit, bara frontala M, faruri patrate cu LED-uri, discuri mari de frana si evacuari de tip quad.

Dupa cum am mai spus, cea mai mare modificare la noul BMW M3 vine de sub capota. Motorul V8 aspirat natural va fi inlocuit de unul turbo cu sase cilindri in linie.
Sursele noastre indica faptul ca BMW a testat timp de aproape doi ani diferite agregate pe prototipurile M3, de la motoare turbo cu sase cilindri in linie, la un nou V6.

Aceeasi sursa indica faptul ca motorul V6 este unul BiTurbo de 3.3 litri, ce dezvolta in jur de 450 CP, dar in ciuda rapoartelor initiale, am crezut ca alegerea finala va fi reprezentata de un motor turbo cu sase cilindri in linie.

Ne asteptam ca modelul sa debuteze public anul viitor, la Salonul auto de la Geneva.

[Foto: Pixner / BimmerParts-Online.com]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account