BMW Seria 1 Coupe si Cabrio Editie limitata Lifestyle la Salonul auto de la Detroit 2013

Noul pachet de dotari editie limitata Lifestyle subliniaza calitatile estetice ale modelelor BMW Seria 1 Coupe si Cabrio.

Pe langa nuanta exclusiva Mineral White metallic, clientii pot alege intre doua alte nuante de exterior, iar jantele din aliaj de 18 toli accentueaza infatisarea eleganta a masinii. Editia Lifestyle se axeaza pe contraste care sunt mai evidente in cazul modelului BMW Seria 1 Cabrio, de exemplu plafon soft-top maro cu pigmentatie argintie, care creeaza efecte fascinante de lumina. Trimurile din piele de nuanta maro cu cusaturi contrastante joaca un rol important in designul interior al masinilor editie Lifestyle.

Volanul sport din piele maro, benzile de pe pragurile laterale si elementele din lemn Fineline Stream desavarsesc ambianta interioara.

Iata o galerie foto cu BMW Seria 1 Coupe si BMW Seria 1 Cabrio editie limitata Lifestyle la Salonul auto de la Detroit 2013.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account