Bloc motor BMW transformat in… suport de masuta de cafea

Kamil Kaluski de la Hooniverse.com si-a dus pasiunea pentru BMW la un nivel cu totul nou. In cadrul unui proiect inovativ, Kamil s-a hotarat sa transforme un bloc motor BMW intr-un suport pentru o masuta de cafea, ideea dovedindu-se mai greu de pus in practica decat si-a imaginat.

„Ma gandeam la asta dintotdeauna, si cand in sfarsit am facut rost de blocul motor, a venit partea mai grea – sa-l aduc acasa. Probleme: in primul rand ca locuiesc intr-un apartament la inaltime, situat in mijlocul orasului, ceea ce inseamna ca trebuia sa fie destul de finisat pana la destinatie. Apoi sotia mea are o grija deosebita fata de casa, ceea ce nu e un lucru rau, dar sa conving pe cineva care nu are nicio legatura cu masinile sa aiba un bloc motor pe post de masuta de cafea nu e un lucru usor.”

Inainte de a-l aduce acasa, Kamil a curatat blocul motor la un atelier, apoi l-a finisat si i-a dat forma finala.

Dar deoarece sotia sa ia toate deciziile in gospodarie, rezultatul final a fost ca blocul motor sa stea pe post de suport pentru masuta de sticla.

„Spre mirarea mea, sotia mea nu s-a opus instalarii blocului motor. Ba chiar i-a placut aluminiul si forma sa neconventionala. Am ajuns la un compromis, astfel ca masuta a ajuns in living, dar va avea rol de masuta simpla, nu de masuta de cafea. In mod surprinzator, asta a dus la finalizarea mai usoara a proiectului”

Rezultatul il puteti vedea in imaginile din galeria foto.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account