BMW Seria 2 Gran Coupe ar putea apărea în 2019

BMW Seria 2 Gran Coupe

BMW Seria 2 Gran Coupe și-a făcut apariția pe net sub formă de randare și ar putea fi lansat pe piață în anul 2019 sau poate chiar mai devreme. Conceptul prezentat de BMW săptămâna trecută – BMW Concept Compact Sedan – a dat naștere unor noi ipoteze privind viitoarea gamă a modelelor BMW Seria 1 și BMW Seria 2.

În momentul de față, noul BMW Seria 1 este disponibil în două versiune de caroserie – cu trei sau cinci portiere – și este singura compactă construită pe o platformă cu tracțiune spate. Totuși, apariția unui nou concept ne duce automat cu gândul la un viitor BMW Seria 1 Sedan care ar rivaliza direct cu Audi A3 Sedan. Totuși, având drept exemplu gamele modelelor Seria 3 și Seria 4, acolo unde există un Seria 3 Sedan, dar și un Seria 4 Gran Coupe, putem extrapola și presupune că BMW va face același lucru și cazul seriilor 1 și 2. Astfel, un nou model, BMW Seria 2 Gran Coupe și-ar putea face apariția alături de BMW Seria 2 Coupe și BMW Seria 2 Cabrio, completând astfel întreaga gamă a Seriei 2, alături de MPV-urile Seria 2 Active Tourer și Seria 2 Gran Tourer.

BMW Seria 2 Gran Coupe

Dacă un BMW Seria 2 Gran Coupe își va face apariția, el va rivaliza cu Mercedes-Benz CLA, în timp ce BMW Seria 1 Sedan se va lupta cu Audi A3 Sedan. Dacă așa vor sta lucrurile în viitor, bavarezii și-au făcut planul foarte bine, iar pe noi nu poate decât să ne bucure oferta din ce în ce mai mare a unor modele compacte, care vin la pachet și cu prețuri de achiziție mai mici. Oricum ar fi, randarea în cazul de față, aparținând artistului digital Theophilus Chin, ne aduce în vedere un BMW Seria 2 Gran Coupe bazat pe liniile de design ale coupe-ului din aceeași clasa. Linia plonjată a plafonului, ampatamentul mai lung, consolele față și spate scurte sunt clar elemente ce pot fi regăsite în gama actuală BMW. Dacă un BMW Seria 2 Gran Coupe se va alătura gamei bavareze într-un viitor nu foarte îndepăratat, discuția legată de platforma pe care va construit acest nou model rămâne deschisă. Cu siguranță, noi ne dorim să avem parte de un BMW Seria 2 Gran Coupe cu tracțiune spate, dar discuțiile tot mai intense legate de trecerea la tracțiune față pentru viioare generație Seria 1 ne cam dau de gândit.

Sursă: BMWBlog.com

Urmărește și pozele reale cu cel mai nou concept BMW.

BMW Compact Concept (3)

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account