Noul BMW M3 Lightweight – Revine M3 CSL? Sau M3 EVO?

Pe 1 aprilie, BMW a prezentat un nou model M3, bazat pe generatia actuala BMW M3 E90 sedan. M3 “Lightweight” este programat sa debuteze in iunie la Festivalul M de la Nurburgring. Informatiile publicate de BMW la momentul initial au fost destul de vagi, am aflat doar ca BMW M3 sedan lightweight va utiliza din plin fibra de carbon si va fi echipat cu o serie de componente ultrausoare, care vor reduce greutatea masinii.

BMW a dezvaluit si faptul ca puterea se va situa undeva in jurul valorilor produse de M3-ul ‘normal’ si M3 GTS, adica 420-450 CP.

Dar unul din aspectele importante care nu au fost dezvaluite este denumirea noului model. In urma cu o saptamana, revista germana Auto Motor Und Sport a denumit noul M3 Sedan M3 GTS Sedan. BMW ofera deja un M3 GTS, un Coupe ultrausor, disponibil pentru Europa.

‘Suspectul de serviciu’ Scott27 vine sa dezvaluie mai multe detalii despre denumirea noului M3 „Lightweight”. Potrivit acestuia, BMW nu are de gand sa denumeasca M3 sedan drept CSL sau GTS, ci mai degraba sa utilizeze o denumire deja existenta.

Oare care sa fie aceasta? Optiunile sunt limitate in ce priveste denumirile masinilor M3. In istoria BMW au mai fost folosite nume precum M3 EVO, M3 GTR sau mai nou, M3 GT4.

Din toata seria, noi pariem pe denumirea EVO, Va reamintim ca masina va fi dezvaluita oficial in iunie.

[Sursa: Scott27 GCF ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account