Pachetul Alpha-N GTS, cel mai apropiat lucru de un eventual M2 GTS

Tunerul Alpha-N a conceput un pachet de modificări stilistice și tehnice menit să transforme M2-ul Coupe într-o versiune GTS.

După apariția versiunii ultra-performante M4 GTS fanii M2 au început să spere că BMW va produce o asemenea ediție limitată și pentru coupe-ul compact. Iar imaginile cu un M2 Coupe semicamuflat surprins în timp ce tocea circuitul Nurburgring au alimentat și mai mult speranța că BMW va produce un GTS mai mic.
Dar până la un anunț oficial din partea BMW, răspunsul vine de la tunerul german Alpha-N. Acesta a creat un pachet denumit fără reținere GTS, care bifează cam toate modificările și elementele care ar fi regăsite la un M2 GTS.
Capota cu decupaje stil M4 GTS este oferită în variante din fibră de carbon sau chiar și kevlar, iar prețurile pentru ea încep de la 3.399 euro. Apendicele de carbon pentru spoilerul față au prețuri de la 1.299 euro. Iar difuzorul aflat sub spoilerul spate mai adaugă la factură 999 euro. Asemănarea cu M4 GTS este evidențiată de eleronul pentru portbagaj (2.099 euro) și de jantele BMW M Competition de 20 de inci. Din lista de accesorii M Performance provin grila de culoare neagră și pragurile laterale.

6
Pachetul Alpha-N GTS include și plafonul din carbon nevopsit, care are zona centrală coborâtă, ca și în cazul lui M4 GTS. Nu în cele din urmă, carbonul este materialul ales și pentru carcasele oglinzilor retrovizoare. Majoritatea elementelor din carbon sunt produse în Germania de Edison Composites.
Însă pachetul Alpha-N GTS nu oferă doar un look care ne duce cu gândul la cum ar arăta un eventual M2 GTS. Tunerul oferă și modificări tehnice, care ar fi pe măsura pretențiilor unei versiuni GTS. În primul rând motorul cu 6 cilindri a fost convins să producă 450 CP, în loc de 370 CP, prin noi reglaje ale software-ului. Iar Alpha-N promite deja că are în lucru o versiune și mai puternică a acestei motorizări, care va fi disponibilă până la finalul anului. Pentru că un M2 GTS ar avea și caracteristici dinamice evoluate, Alpha-N propune și un set de suspensii cu arc reglabile Ohlins Road & Track. Acestea costă 2.995 euro. De asemenea, Alpha-N a preluat și discurile de frână ceramice ale modelului M4, pentru a ține sub control surplusul de cai putere pe care l-a adus.
Alpha-N subliniază că acest pachet de conversie GTS este disponibil atât pentru M2 Coupe, cât și pentru modelele M3 și M4.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account