Planurile preliminare ale BMW pentru 2010

In 2010, BMW va continua sa isi improspateze gama de modele si sa lanseze modele si concepte noi. Daca o serie de vehicule au fost deja confirmate pentru lansare, multe altele raman inca secrete ascunse in spatele usilor inchise ale sediului din Munchen. Dar sa incepem prin a va prezenta modelele noi ce au fost confirmate prin intermediul comunicatelor de presa si al canalelor oficiale. Vom prezenta si partea de concepte la finalul acestui articol.

Va rugam sa tineti cont de faptul ca planurile rezumate aici se bazeaza pe informatii adunate de noi si nu au fost confirmate de BMW.

Mai intai soseste noul BMW Seria 5 sedan, urmat in a doua jumatate a lui 2010 de versiunea sa break. Seria 3 coupe si decapotabil isi vor prezenta facelift-urile asteptate, datorate necesitatii impulsionarii ciclului de viata si de vanzari al acestora. Si M3 coupe va beneficia de o varianta usor actualizata.

BMW X5 facelift va fi deasemenea disponibil in primavara, si sursele mentioneaza ca un nou model, xDrive40d va fi disponibil de asemenea (inca verificam stirea). Al doilea model BMW hibrid, ActiveHybrid 7 va fi lansat tot in primavara lui 2010.

bmw-mini-logo31

A doua generatie a SAV-ului compact X3 va debuta in a doua jumatate a anului viitor. Si modelul MINI Crossover va fi lansat anul urmator cam in aceeasi perioada. Un alt model incitant programat sa fie lansat la anul este M3 GTS.

Si sa nu uitam de Z4 sDrive35is care tocmai a fost dezvaluit, si care va debuta la inceputul anului viitor.

Cam acestea sunt modelele confirmate, sa ne uitam acum la zvonurile aparute si la modelele confirmate neoficial.

La categoria zvonuri avem modelul MINI construit de Rolls Royce, programat sa fie lansat tot in 2010.

In ce priveste conceptele, se zvoneste ca BMW va prezenta o versiune 135i Supersport, cu caracteristici asemantoare lui M1. Acest concept ar urma sa fie prezentat in cadrul unuia din saloanele auto din 2010. Si Project i va prezenta un concept, dar nu se stie inca daca acesta va fi un hibrid sau un vehicul electric.

Retineti, aceasta este doar o schema provizorie si se bazeaza pe informatia adunata de-a lungul anului si desigur din zvonurile aparute. Urmeaza atat de multe saloane auto in 2010 incat BMW ne-ar putea pregati si mai multe surprize, dar veti fi primii care vor afla cand vom sti mai multe despre ele.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account