Zvonuri: BMW il va angaja pe Peter Schwarzenbauer, fostul director de vanzari Audi

Bloomberg relateaza despre intentia BMW de a-l aduce in firma pe Peter Schwarzenbauer, fostul sef de vanzari al Audi AG. In efortul de a-si pastra pozitia de top in segmentul premium, BMW ii ofera lui Schwarzenbauer un job in top management, urmand a-i raporta direct Presedintelui BMW, Norbert Reithofer.

Probabil ca decizia va fi luata in cadrul adunarii Consiliului de Administratie BMW, zilele acestea, dupa cum declara sursele mentionate de Bloomberg.

Schwarzenbauer este directorul de vanzari Audi de peste patru ani si a condus expansiunea marcii in SUA, a contribuit la cresterea vanzarilor in China si a cotei de piata in Europa. El a plecat din echipa Audi in august 2012, in urma unei restructurari de management la nivelul companiei-mama Volkswagen AG.

In primul sau an in pozitia de director de vanzari, Audi a vandut peste 1 milion de masini. Pana in 2012 numarul acestora a crescut la 1.46 milioane.

Presedintele VW Martin Winterkorn a declarat de anul trecut din iunie, in cadrul unei conferinte de presa la Stuttgart, ca Schwarzenbauer va parasi Audi, fara sa detalieze motivele plecarii acestuia.

Aceasta nu este primul job al lui Schwarzenbauer la BMW. El a mai lucrat si in 1984 si a detinut o serie de pozitii in cadrul departamentului de vanzari si marketing. Dupa zece ani a plecat de la BMW la Porsche si a devenit Presedinte in 2003. Cinci ani mai tarziu s-a alaturat consiliului de administratie al Audi.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account