Test BMW 640d Gran Coupe vs BMW K 1600 GTL Exclusive

Încercăm să aflăm care este cel mai bun BMW destinat călătoriilor pe distanțe lungi. Am apelat la două GT-uri, unul pe patru, altul pe două roți, pentru a fi siguri că nu ne scapă ceva.

Ne-am urcat într-un BMW 640d Gran Coupe, am încălecat un BMW K 1600 GTL Exclusive și am dat o fugă până la Castelul Cantacuzino. Să bem o cafea și să vedem dacă cele două GT-uri se potrivesc într-un mediu select. Nu le-a stat rău. Nici la castel, dar nici pe Transbucegi, unde am dat de ceață și zăpadă. Nu am pus la încercare sistemul xDrive al mașinii și nici sistemele de asistență ale GTL-ului, am vrut să vedem dacă motoarele cu șase cilindri în linie ale celor două jucării nu au probleme cu aerul de munte și dacă una dintre ele excelează pe un drum virajat. Am luat în calcul apoi și un Mercedes CLS, un Audi A7 și un Porsche Panamera. Ne-am dar seama că dacă ai peste 100.000 de euro de cheltuit pe una sau două jucării cu motor, toate au avantajele și dezavanteje lor, alegerea fiind una strict subiectivă. Mai multe aflați în testul nostru video de mai jos sau în revista BMW Blog România.

 

Promo BBR_Nr. 1

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account