Video: Istoria familiei de modele BMW Seria 3

Gama de modele BMW Seria 3 joaca un rol important in istoria BMW, iar documentarul de mai jos ne ofera o privire de ansamblu asupra celor sase generatii de modele BMW. Incepand cu 1975 fiecare nou model a beneficiat de trasaturi specifice, dar a avut la baza acelasi concept. BMW Seria 3 F30 sedan este cel mai recent reprezentant al unei istorii indelungate.

BMW Seria 3 reprezinta o combinatie armonioasa dintre traditia si modernitatea BMW, intre elementele clasice si inovatoare. De-a lungul a peste trei decenii si jumatate, designul modelelor BMW Seria 3 a evoluat in permanenta.

Designerii au reusit cu fiecare model sa incorporeze dinamica, inovatia si estetica intr-un concept armonios, modern si orientat spre viitor, pastrand in acelasi timp valorile traditionale.

Lansarea primei generatii BMW Seria 3 in iulie 1975 a marcat debutul uneia dintre povestile cele mai de succes din istoria BMW.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account