Video: Prototip BMW M235i 2014 surprins in teste pe Nürburgring Nordschleife

Am relatat initial despre M235i la inceputul anului, dar intre timp au fost reperate mai multe prototipuri, aflate in faza de teste. Videoclipul de mai jos infatiseaza un nou prototip, surprins in jurul circuitului Nurburgring.

Construit pe platforma F2x, noul BMW Seria 1 Coupe se va muta in alta clasa, superioara, si va fi vandut ca BMW Seria 2. Modelele BMW Seria 2 vor beneficia de propulsie, existand si posibilitatea sa fie oferite cu sistem de tractiune integrala xDrive.

Ne asteptam ca cele doua versiuni, Coupe si Cabrio, sa arate si sa se comporte mai sportiv decat versiunea hatchback, si sa beneficieze de faruri si grila rinichi mai atractive decat ale hatchback-ului.

Bara frontala este dominata de prizele mari de aer cu aripioare, tendinta ce a debutat pe noile modele M6, si pe care o anticipam si in cazul viitoarelor modele M3 si M4. Prototipul este echipat si cu discuri de frana cu etriere M Performance de culoare albastra si cu jante tipice M.
Pe partea laterala BMW M235i are emblema M, specifica modelele cu pachet M Sport si modelelor din gama M Performance Automobiles.

BMW va construi modelul M235i la uzina din Leipzig, incepand cu noiembrie 2013.

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account