Instagram takeover: Augusto Farfus şi Philipp Eng duc fanii BMW printr-o extraordinară călătorie în motorsport

În decurs de o săptămână, cursa de 24 de ore de la Daytona (SUA) şi cea de 12 ore de la Bathurst (Australia) marchează două evenimente majore în calendarul 2018 al curselor de anduranţă. Doi piloţi oficiali BMW vor fi în acţiune în ambele curse: Augusto Farfus (Brazilia) şi Philipp Eng (Australia) vor concura mai întâi la Daytona, cursa care reprezintă debutul competiţional pentru BMW M8 GTE. Apoi, după maratonul de 24 de ore, ei vor porni într-un zbor de 16.000 de kilometri din SUA până în Australia, la Mount Panorama. Fanii BMW din jurul lumii pot face parte din această extraordinară călătorie în motorsport, de pe un continent pe altul, prin Instagram. În mod constant, Farfus şi Eng vor utiliza Instagram Stories pentru a oferit introspecţii exclusive în ceea ce se petrece în culisele cursei de 24 de ore de la Daytona şi a celei de 12 ore de la Bathurst. Este pentru prima dată când doi piloţi vor prelua simultan contul Instagram al BMW Motorsport. În decembrie 2017, António Félix da Costa (Portugalia) şi-a împărtăşit „povestea” din Hong Kong (China), de la etapa de debut a noului sezon din Campionatul ABB FIA Formula E, prin intermediul a 24 de videoclipuri scurte. Contul Instagram al BMW Motorsport a fost lansat în 2016 şi în prezent este urmărit de aproximativ 410.000 de persoane. Îl puteţi accesa aici: www.instagram.com/bmwmotorsport.

Daytona 24H: Tomczyk întăreşte Turner Motorsport
Turner Motorsport va beneficia de susţinere VIP pentru cursa de 24 de ore de la Daytona (SUA), care va avea loc week-endul următor. Martin Tomczyk (Germania) va pilota pentru echipa din Amesbury (SUA) în categoria GTD a clasicei de anduranţă. Alături de el, la volanul #96 BMW M6 GT3 se va afla Jens Klingmann (Germania) şi alţi piloţi. Ceilalţi piloţi Turner vor fi anunţaţi în cursul săptămânii. Tomczyk a concurat în prima lui cursă în SUA în 2017, la Daytona, şi a evoluat pe parcursul întregului sezon pentru BMW Team RLL în categoria GTLM din IMSA WeatherTech SportsCar Championship (IWSC). Anul acesta, fostul campion DTM va participa în Campionatul Mondial de Anduranţă (WEC) cu noul BMW M8 GTE.

Blancpain GT Series Asia: Studie AG concurează cu BMW M4 GT4
BMW Team Studie va participa la sezonul 2018 din Blancpain GT Series Asia cu două BMW M4 GT4 noi. Anterior, echipa condusă de Bob Suzuki (Japonia) a concurat în campionatul Super GT al Japoniei, la categoria GT300, cu un model BMW M6 GT3. Studie AG este prima echipă japoneză care va participa la întregul sezon din Blancpain GT Series Asia. Formula de piloţi va fi anunţată la o dată ulterioară. Sezonul va începe la 14-15 aprilie, la Sepang (Malaysia).

Descoperă colecția BMW Motorsport din shop-ul nostru:

colectia bmw motorsport

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account