BMW i lanseaza platforma iAd in Europa – Prezenta inovativa pe foursquare si Mashable.com

BMW i, sub-brandul BMW Group dedicat mobilitatii electrice, pune in aplicare noi abordari de marketing. BMW i implementeaza activitati online inovatoare si incorporeaza trei noi canale digitale in conceptul de comunicare online, prin foursquare, Mashable.com si iAd. iAd este reteaua de publicitate a Apple, care vizeaza milioane de utilizatori de iPhone, iPod touch si iPad, prin intermediul aplicatiilor pe care acestia le utilizeaza.

BMW i deruleaza o campanie iAd in Europe, ce vizeaza utilizatorii de iPad, iPhone si iPod touch din Germania, Anglia si Franta. BMW i va initia o campanie inovativa, ce va exploata potentialul publicitar al dispozitivelor iPad si va deschide calea catre o lume tri-dimensionala a imaginilor si experientelor de mobilitate.

Conceptele BMW i3 si BMW i8 vor ramane principalele puncte de atractie ale campaniei publicitare. Functionalitatile dispozitivelor iPhone, iPod touch si iPad aduc la viata masinile, permitandu-le sa circule libere in mediul 3D.

Pe langa subdomeniul BMW i pe Facebook si Twitter, cu peste 500.000 fani, sub-brandul si-a definit prezenta si pe foursquare, o retea sociala bazata pe locatie, utilizata de circa 15 milioane persoane in intreaga lume, si care permite explorarea locatiilor interesante din circa 30 orase ale planetei.

Cum functioneaza: imediat ce un utilizator de foursquare face “check in” intr-o locatie specifica, acesta primeste diverse informatii utile despre locul pe care il viziteaza, prin intermediul dispozitivului mobil. Pagfina BMW i pe http://www.foursquare.com/BMWi ofera utilizatorilor informatii despre locatii, cu accent pe sustenabilitate, electro-mobilitate, arta si design.

Activitatile de marketing se completeaza cu prezenta BMW i pe platforma de stiri Mashable.com; proiectul se deruleaza din aprilie 2011 si va continua si in 2012. Cei 20 milioane de vizitatori ai site-ului Mashable.com afla de la BMW i stiri saptamanale desore mobilitate si tehnologie, la categoria “Global Innovation Series” at http://mashable.com/global-innovation.

Toate articolele se regasesc si pe site-ul sub-brandului BMW i la www.bmw-i.com/Mashable.

[Sursa: BMW ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account