Randare BMW M6 Concept – pur si simplu gresita!

Am tot discutat intre noi daca sa postam sau nu acest articol, dar intr-un final a castigat nerabdarea de a afla si parerea voastra. Inainte sa trecem la articol, am vrea sa spunem de la inceput ca nu e intentia noastra sa punem intr-o lumina proasta artistul care a realizat randarea, ci doar subliniem cateva lucruri.

Dave Cardoso, artist grafician belgian, a creat pe baza ideilor sale noi randari ale unei posibile generatii viitoare de BMW M6. Nu putem nega abilitatile sale de randare sau modelare 3D, dar totusi nu putem spune ca suntem mari fani ai lucrarii sale. E cert ca imaginile de mai jos ne arata o masina care nu are legatura cu designul BMW – fie el trecut, prezent sau viitor, si care, daca n-ar fi grila-rinichi, ar putea trece cu usurinta drept orice alta marca.

Da, ne dam seama ca acesta e cel mai probabil un exercitiu de design similare multor altora pe care le-am vazut pana acum, dar adevarul este ca ne-ar placea ca acesti artisti sa invete mai multe despre istoria designului BMW si planurile de viitor ale BMW in aceasta privinta, si mai ales sa vina cu niste solutii viabile.

BMW M6 Concept

Exista zvonuri potrivit carora noua generatie BMW Seria 6 si M6 va prelua cateva elemente de la conceptul anulat CS, care ii vor conferi modelului un look extraordinar.

Noul sesar va fi lansat in 2011, iar modelul M6 il va urma in 2012.

[Sursa: Carscoop]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account