DontBlogAboutThis: Un nou teaser video – Cocooning

Pe site-ul viral deja faimos DontBlogAboutThis creat de cei de la BMW a aparut inca un videoclip al conceptului hibrid BMW despre care am aflat ca va fi dezvaluit la Salonul auto de la Paris.

Cel mai recent videoclip ne prezinta din nou masina care are partea spate a unui BMW Seria 6 E63, si partea fata a unui studiu concept, BMW Vision EfficientDynamics.

E cel mai lung videoclip de pana acum, si ne prezinta prototipul care urca pe o rampa pentru a fi incarcat intr-un tir, aparent pregatit pentru o calatorie. Ar putea fi un semn ca merge la Paris? Foarte probabil, caci sursele noastre indica faptul ca la Salonul auto de la Paris va fi adus un concept interesant, care va prezenta o platforma complet functionala a conceptului Vision EfficientDynamics, dezvaluit anul trecut la Frankfurt.

Masina este echipata tot cu pneuri foarte inguste 195, la fel ca cele de pe conceptul BMW VED.

Suntem convinsi ca pe masura ce ne apropiem de finalul lunii, echipa de marketing din spatele acestui site viral va continua sa publice informatii si materiale cu acest concept hibrid.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account