MINI a primit titlul de ‘Supermini of the Year’ pentru al noualea an consecutiv, la Business Car Awards 2011

In mod impresionant, pentru al noualea an la rand, efortul MINI de a construi masini mici premium economice a fost recunoscut de revista britanica Business Car, ce i-a acordat titlul de ‘Supermini of the Year’.

Combinatia imbatabila de performante, costuri mici de intretinere si emisii scazute de CO2, alaturi de valori reziduale mari sunt doar cateva din motivele pentru care MINI s-a dovedit a avea atat de mult succes in randul utilizatorilor business.

“In mod normal ar fi incredibil sa vezi o masina castigand titlul noua ani la rand, dar cu costurile imbatabile de intretinere ale MINI si cu atractivitatea masinii, nu e nicio surpriza sa vedem modelul castigand premiul Supermini of the Year de la Business Car pentru 9 ani consecutiv”, a declarat redactorul BusinessCar Paul Barker. “Valoarea reziduala excelenta si economia de combustibil dovedesc ca este o masina mica foarte potrivita pentru utilizarea in scop business.”

Noile MINI One D si MINI Cooper D Hatch emit doar 99 g CO2/km si au voie sa circule gratuit in zona aglomerata din centrul Londrei. Modelele au un consum mediu de 3.16l/100 km, valori record fata de orice masina de serie produsa de BMW Group. Masinile sunt echipate cu tehnologii care contribuie la reducerea consumului de combustibil, precum Brake Energy Regeneration, Auto Start-Stop, indicatorul treptei de viteza, directie asistata,si in plus sunt dotate cu transmisia manuala cu sase rapoarte.

Premiile BusinessCar sunt singurele acordate exclusiv in urma voturilor cititorilor revistei tiparite si a site-ului web.

[Sursa: BMW ]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2021 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account