Gerovital
Gerovital
Gerovital

Poze spion: BMW X5 2010 Facelift – oare va primi si motor TwinTurbo?

Desi nu a fost confirmat oficial, surse apropiate BMW vorbesc despre lansarea noului X5 versiunea Facelift la Salonul auto de la Detroit de luna urmatoare, ceea ce inseamna ca fotografiile oficiale urmeaza sa apara in cateva zile. Intre timp Palbay revine cu noi poze spion ale X5 LCI.

In timp ce fotografiile ne arata partea frontala identica cu cea din pozele spion anterioare, cea mai interesanta noutate ar putea veni de la partea inferioara a partii frontale, in priza de aer din partea dreapta, unde dupa parerea noastra avem de-a face cu un intercooler turbo.

Nu vrem sa ne lansam in speculatii, dar acesta ar putea fi primul indiciu ca modelul X5 facelift ar putea fi propulsat de un motor twin-turbo, si pariem pe unitatea cu sase cilindri. Al doilea indiciu ar putea veni de la partea din spate a acestui vehicul de test, unde pentru prima oara putem observa tevi de evacuare rotunde duble, la fel ca cele intalnite pe modelul 335i.

2010-bmw-x5-facelift-001

Iata pentru comparatie o fotografie a modelului X6 xDrive 35i:

BMW-Plant-10-May-2008-Original-012-1

Dupa cum am mai mentionat anterior, modelul BMW X5 2010 facelift va primi stopuri cu LED-uri. Privind pozele spion putem vedea semnalul de viraj trecand din coltul de jos in cel de sus.

2010-bmw-x5-facelift-004

Cele mai mari modificari sunt la partea frontala: farurile in genul celor de pe X6 care le vor inlocui pe cele actuale, si un nou set de lampi de semnalizare similare celor intalnite pe modelul Seria 3 sedan facelift. Modificarile includ si un spoiler fata mai agresiv.

La interior, upgrade-ul care va multumi multi detinatori de BMW este noua generatie iDrive care include un sistem de navigatie pe baza de hard drive, un buton de control iDrive imbunatatit si un ecran LCD mai mare si mai clar.

BMW X5 2010 LCI va fi disponibil incepand din primavara anului viitor.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account