SMART DRIVING România

Prin efectuarea unui curs de pilotaj, fie sportiv, fie defensiv, faci primul pas spre îndeplinirea misiunii școlii de pilotaj SMART DRIVING. Adică aceea de a contribui la siguranta rutiera si de a-i invata pe cursantii scolii sa recunoasca comportamentul autoturismului, dar, mai presus de toate, de a-i ajuta sa isi cunoasca reactiile in situatii extreme si de urgenta. Pentru că fiecare dintre noi este diferite și își dorește lucruri diferite, poți alege orice curs de pilotaj sportiv sau defensiv care ți se potrivește.

Indiferent dacă vrei să-ți îmbunătățești reacțiile și vrei să descoperi plăcerea de a conduce rapid pe circuit sau că vrei să afli care sunt metodele prin care poți anticipa tot ce se poate întâmpla, un curs de pilotaj este cea mai bună variantă. Cursurile noastre se desfășoară pe circuit, în deplină siguranță, iar un instructor va fi întotdeauna pe scaunul din dreapta pentru a oferi sfaturi prețioase.

CURSURILE SMART DRIVING ITI OFERA O EXPERIENTA EXTRAORDINARA LA VOLANUL UNOR MODELE BMW FOARTE PERFORMANTE.

Vezi cursurile

Curs de pilotaj

Curs de pilotaj

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

sau

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account

(0747) 134 603