BMW X6
BMW X6
BMW X6

Bavaria Motors inaugurează oficial noul centru din Constanța

Se deschide cel mai nou si modern centru auto din judetul Constanta. Showroom-ul corespunde celor mai inalte standarde BMW

Bavaria Motors, parte a retelei de dealeri BMW in cadrul Automobile Bavaria Group, a finalizat modernizarea centrului din Constanta. Centrul a devenit complet operational inca din luna februarie 2012, iar inaugurarea oficiala va avea loc pe 31 martie, odata cu prezentarea celor mai noi modele BMW, printre care se numara si noul BMW Seria 3, aflat la cea de-a sasea generatie.

”Investitia a fost necesara pentru a corespunde cat mai bine cerintelor clientilor si standardelor BMW,” a declarat Cristian Dinca, director general Bavaria Motors. ”Acum avem o sala de livrare noua si putem expune pana la opt masini in showroom. Avem o linie noua de ITP, vopsitorie proprie cu cabina de vopsit si spatii de pregatire si am dublat numarul locurilor in atelierul de mecanica,” a mai spus Dinca.

In urma modernizarii, punctul de lucru din judetul Constanta are o suprafata aproape dubla pentru expunerea masinilor, adica 700 de metri patrati de showroom. In ceea ce priveste partea de service, operatiunile de mecanica au alocata o suprafata de 650 de metri patrati, iar cele de tinichigerie – vopsitorie cumuleaza alti 525 metri patrati.

Inaugurarea oficiala a centrului din Constanta coincide cu prezentarea noului model BMW Seria 3 la nivel local. Cea de-a sasea generatie a celui mai bine vandut model BMW din toate timpurile va putea fi admirata la sediul Bavaria Motors in cadrul unui eveniment open doors, care se desfasoara pe 31 martie, intre orele 10:00 si 17:00. BMW Seria 3 poate fi comandat la toti dealerii din reteaua Automobile Bavaria.

Centrul Bavaria Motors, situat pe DN2A km 201+880, la iesirea din orasul Constanta spre Ovidiu, a fost construit in anul 2002. Modernizarea punctului de lucru din judetul Constanta a durat aproximativ cinci luni si a facut parte dintr-un plan mai amplu de investitii la nivelul retelei Automobile Bavaria. Un alt exemplu in acest sens este punctul de lucru din Otopeni care a fost, de asemenea, complet modernizat si redeschis la finalul anului trecut.

”Intelegem sa investim in dezvoltarea dealerilor nostri pentru ca nu doar serviciile de vanzare sunt importante, ci si cele de post-vanzare. Am facut acest lucru aici la Constanta, dar si in Otopeni. Numai pentru modernizarea acestor doua unitati am alocat 5 milioane de euro,” a declarat Michael Schmidt, cel care a fondat grupul Automobile Bavaria in urma cu 18 ani.

Automobile Bavaria Group, cea mai mare retea de dealeri BMW din Europa Centrala si de Est, realizeaza peste 70% din vanzarile BMW din Romania. Grupul Automobile Bavaria a inregistrat anul trecut vanzari in crestere cu 18% si a depasit nivelul de 1.400 de autoturisme BMW comercializate la nivel naŃional. Pentru acest an, grupul estimeaza o crestere de 10% a vanzarilor.

[Sursa: Automobile Bavaria]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account