BMW M9 Roadster – Randari

Designerul roman Razvan Radion ne prezinta un nou concept, care are la baza randarile sale anterioare pentru BMW M9 si care ne indeamna sa visam la un viitor BMW M9 Roadster. Incepand cu elementele de design tipice pentru un BMW, continuand cu proportiile tipice pentru un roadster BMW – capota alungita, console scurte, parte frontala indrazneata – imaginile create ofera o infatisare destul de realista conceptului M9.

„Chiar dacă acest concept poartă acelaşi nume cu cel precedent, am ales sa îi evoluez ideea de roadster de pe modelul anterior într-o altă manieră,” declara Razvan Radion pentru Promotor. ” Acest concept păstrează doar şasiul şi proporţiile modelului de bază. În rest totul a fost reconstruit cu intenţia de a se apropia cât mai mult de modelele actuale, în special de cele ce deţin pachetul estetic M.”

Partea frontala este dominata de prizele mari de aer, agresive, cu air curtains, precum si de grila rinichi alungita, cu grile 3D. Farurile cu inele de lumina duble si patratoase, prezente la modelele BMW mai recente, au evoluat catre o forma mai trapezoidala, conferind masinii o infatisare mai orientata catre sosea. Partea laterala a masinii este dominata de linia principala Zickler, reliefata pe panourile laterale, care subliniaza sportivitatea masinii.

La partea spate artistul s-a inspirat din generatia actuala BMW M6 Cabrio cu stopurile clasice in forma de L, difuzor si evacuari duble.

Capota lunga ar putea adaposti un motor V8, ideal unul aspirat natural.

Haideti sa admiram galeria foto cu BMW M9 Roadster:

[Sursa: Behance | Razvan Radion]

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account