BMW Seria 3 F30 2012 – O ilustrare a profilului/proportiilor

Viitoarea generatie BMW Seria 3 va fi lansata in 2012, dar cel mai vandut model din gama BMW creaza deja agitatie in comunitatea BMW.

Se zvoneste ca noul Seria 3 F30 va creste putin in dimensiuni, atat in lungime cat si in latime. Pe baza celor mai recente fotografii spion, Mii, un membru al forumurilor GermanCarZone si E90post, a realizat o comparatie intre ultimele doua generatii Seria 3, E46 si E90, si viitoarea platforma F30.

Haideti sa ne uitam la ilustratiile de mai jos si la detaliile evidentiate de Mii.

“Au existat opinii impartite legate de cele mai recente poze spion ale F30, in ce priveste marimea, stilul si proportiile, datorita faptului ca masina e acoperita de benzile de camuflaj. Curios precum orice entuziast BMW, am trasat un contur in jurul pozei spion si am vrut sa analizez profilul si proportiile viitorului BMW Seria 3, pentru a le compara cu E46 si E90. Spre suprinderea mea, profilul si proportiile lui F30 arata destul de suple si echilibrate din poza spion. Pe baza recent prezentatei Seria 5 F10, putem face presupuneri asupra unor componente din limbajul de design ce ar putea fi incorporat in viitorul F30.”

F30_Profile_Trace

Cateva observatii bazate pe aceasta proiectie:

1. Console fata si spate mai scurte (mai scurte decat ale generatiei anterioare ale treiarului)
2. Ampatament mai lung (Estimat cu peste 3.5 cm mai lung decat generatia anterioara a treiarului)
3. Hofmeister Kink, urmata de o linie aproape dreapta a usii din spate care se curbeaza frumos in jurul rotii
4. “Nas” impins inainte, similar cu partea frontala a modelului E89 Z4
5. Profil capota asemanator cu al modelului E89 Z4
6. Panta descendenta minima pe panoul din spate ce urmareste montantul C

Cu un ampatament mai mare, F30 pare mai lung decat generatia anterioara a treiarului. Deasemenea, judecand dupa taietura usii, ofera mai mult loc la nivelul genunchilor si in fata si in spate. Desi mai lipsesc detalii in aceasta etapa a pozelor spion, cum ar fi profilele panourilor laterale, formele stopurilor si ale farurilor, profilul si proportiile generale arata destul de impresionant. Ma astept ca profilul si proportiile modelului F30 sa ne depaseasca asteptarile.”

Conturul lateral al profilului din poza spion si comparatia dintre F30, E90 si E46:

E46_E90_F30_Profile

[Sursa: E90post si GCZ ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account