BMW Z4 & X1 pe lista primelor 10 finaliste in competitia Masina Anului si Masina de performanta a anului 2010 pe glob

bmw-x1-z4

A inceput numaratoarea inversa pentru ceremonia de acordare a premiilor Masina anului 2010 pe glob (WCOTY) si Masina de performanta a anului 2010 (PCOTY), ce va avea loc pe 1 aprilie in cadrul Salonului auto de la New York.

In total au fost selectate 31 masini pe lista finala a candidatilor la categoria Masina anului 2010, si 15 masini pentru categoria Masina de performanta a anului 2010, dar acum aceste liste au fost reduse la cate zece masini finaliste.

Aflate la a saptea editie, premiile WCOTY si PCOTY reprezinta o competitie independenta organizata cu scopul de a nominaliza cea mai buna masina noua existenta pe piata, in urma selectiei efectuate de un juriu format din jurnalistii auto consacrati de pe glob.

Pentru a fi eligibila, o masina trebuie sa fie in stadiul de productie si sa fie vanduta in cel putin cinci tari si pe doua continente, ceea ce inseamna ca o serie de constructori americani de masini nu s-au calificat pe lista. Masinile castigatoare vor fi desemnate de o echipa formata din 59 jurati si vor fi anuntate in cadrul evenimentului de la New York din aprilie; totusi, lista va fi scurtata si mai mult, la cate 3 finaliste in ambele categorii, in cadrul Salonului auto de la Geneva de luna viitoare.

BMW a ajuns pe lista cu doua masini, mai intai cu modelul recent lansat X1 SAV, nominalizat la categoria Masina anului, iar in al doilea rand cu modelul Z4 roadster ce concureaza la categoria Masina de performanta a anului.

Primele zece finaliste ale competitiei Masina anului 2010 pe glob:

Audi Q5
BMW X1
Chevrolet Cruze
Kia Soul
Mazda3
Mercedes-Benz E-Class
Opel/Vauxhall Insignia / Buick Regal
Porsche Panamera
Toyota Prius
Volkswagen Polo


Primele zece finaliste ale competitiei Masina de performanta a anului 2010:

Aston Martin V12 Vantage
Audi R8 V10
Audi TT RS Coupé / Roadster
BMW Z4
Ferrari California
Jaguar XFR
Lotus Evora
Mercedes-Benz E 63 AMG
Nissan 370 Z
Porsche 911 GT3
Porsche Boxster / Cayman

[Sursa: wcoty ]
BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account