Car&Driver: 25 masini care merita asteptarea: 2014–2017 – BMW M4 printre ele

Cei de la Car and Driver au facut o lista de 25 masini care merita asteptate, si care vor aparea pe piata in perioada 2014-2017. In lista selecta, BMW este reprezentat de modelele M4 si un posibil M8.

Celelalte masini importante de pe lista sunt Ferrari LaFerrari, McLaren P13, Mercedes-Benz CLA, Lexus LF-C, Lamborghini Urus, Porsche 960, Rolls-Royce Wraith si Audi Q8.

Odata cu lansarea noii generatii Seria 3 si Seria 4, BMW a decis sa separeu si versiunile sedan si coupe ale lui M3, astfel ca denumirea de M3 va fi folosita pentru modelul cu patru usi, sedan, iar M4 pentru versiunea coupe, adica fostul M3 Coupe.

BMW M3 F80 si BMW M4 F82 vor renunta la motorul V8 aspirat natural in favoarea unui nou motor cu sase cilindri in linie, despre care sursele spun ca va dezvolta circa 440 CP. Ne asteptam ca noul BMW M4 sa fie usor mai rapid decat generatia actuala E92 datorita greutatii mai usoare, obtinute prin utilizarea materialelor ultrausoare, precum aluminiul si fibra de carbon.

BMW M4 va beneficia de o parte frontala agresiva, cu elemente de design preluate de la modelele 1M si M6, precum si de un plafon din fibra de carbon. Liniile laterale vor fi accentuate, pentru a oferi masinii o infatisare mai musculoasa si mai sportiva. Asa cum era de asteptat, vom regasi aripile evazate si pragurile laterale specifice unui model M, precum si jantele tipice M.

Motorul este cuplat la transmisia DCT cu sapte rapoarte. Fanii americani vor avea probabil posibilitatea sa opteze pentru transmisia manuala.
Ne asteptam ca viitorul BMW M4 sa debuteze in primavara anului 2014.

Am discutat in multe randuri despre viitorul supercar BMW, si pana acum stim ca lucrurile sunt in desfasurare, dar ramane de vazut daca va fi un M8 sau o alta denumire, si daca va fi cu adevarat lansat in productia de serie. Cei de la Car and Driver par sa creada ca masina se afla deja in lucru.

Iata lista completa pe site-ul Car&Driver

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account