Cea mai buna randare BMW M1 / 1M – Cea mai apropiata de realitate?

Jonibal-M2

Cu fiecare noua zi aflam zvonuri si stiri despre BMW M1 sau 1M, asa cum este el apelat in presa. Prin amabilitatea celor de la LeftLaneNews si a lui Jon Sibal, astazi avem una din cele mai bune randari de pana acum.

Modelul M bazat pe Seria 1 este programat pentru lansare in 2011, va avea un ciclu de productie scurt, si va fi destinat fanilor entuziasti.

Din punct de vedere al designului, randarea M1 pune perfect in evidenta elementele de baza ale unei masini M: parte frontala agresiva, cu prize mari de aer, kit widebody, suspensie joasa, fante M si roti mai mari.

Noul model M este propulsat de motorul imbunatatit N55 produs de Divizia M. Modelul beneficiaza de un intercooler de mare performanta, si puterea livrata este din cate se pare in jur de 345 CP.

Motorul este cuplat la o transmisie automata M-DCT, dar optional va fi disponibila si o transmisie manuala. Ca orice alta masina sportiva, BMW M1 / 1M va oferi mult-ravnitul LSD (diferential cu alunecare limitata).

Chiar daca i se dezbate inca numele oficial, modelul M1/1M reprezinta o certitudine, si in ciuda zvonurilor potrivit carora ar fi doar o versiune „is”, asa cum avem la 335is si Z4is, masina e de fapt construita de Divizia M, astfel ca denumirea sa si designul vor trebui sa reflecte valorile lor de baza.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account