Festivalul M – Cursa de 24H de la Nurburgring

In perioada 23-26 iunie are loc cursa de 24 ore de la Nurburgring, unde BMW participa cu M3 GT2, una din cele mai de succes masini touring din lume. Cu aceasta ocazie BMW M GmbH organizeaza un Festival M la care sunt invitati toti fanii si pasionatii BMW M si Motorsport.

Participantii vor avea ocazia sa admire cursa si sa aiba acces in culisele cursei, unde pot vedea standul BMW M si „locul de joaca” al inginerilor M.

Festivalul M debuteaza pe 23 iunie la 7pm printr-o Noapte M la Warsteiner Event Center, care permite accesul la prezentari de produse noi, informatii din interior oferite de expertii M si tombole cu premii.

In zilele urmatoare si pe parcursul desfasurarii cursei de 24 ore, BMW M ofera participantilor posibilitatea de a petrece timpul atat intr-o locatie cu muzica live, transmisii in direct de la curse, cat si acces foarte aproape de cursa si de masini.

Mai mult, participantii se pot alatura cu masinile lor M celorlalte masini pe North Loop, unde vor fi aclamati de cca. 200.000 spectatori. Sunt oferite locuri pentru primele 100 masini M inregistrate.

Se ofera si posibilitati de cazare, intr-unul din corturile M puse la dispozitie pentru 400 invitati, chiar langa circuit, sau la hotelurile din zona.

Iata ce include pachetul M FESTIVAL

– bilet de acces la cursa de 24 ore de la Nürburgring
– acces la Noaptea M in data de 23 iunie, inclusiv catering
– acces la toate zonele unde se desfasoara Festivalul M
– acces la expozitia M
– parcare pazita pentru invitatii festivalului
– tombole cu premii incitante (ex. zboruri cu elicopterul, acces la Turnul BMW VIP, etc).

Pentru cei care se inregistreaza printre primii pe site se ofera si acces la paddock, o vizita la garajul BMW, cat si la Kart Experience.

Numarul participantilor la Festivalul M este limitat, asadar va sfatuim sa va inregistrati cat mai curand.

Pentru detalii puteti contacta organizatorii Festivalului M, telefonic, la un numar alocat special pentru acest eveniment: +49 212 2606 – 362 sau prin email The-M-Festival@kogag.de, de luni pana vineri, de la 9am la 6pm.

Pentru a va inregistra si a vedea toate detaliile, vizitati M-Power.com

Fiti la curent cu cele mai noi stiri din lumea BMW si de pe telefonul mobil, accesand m.bmwblog.ro

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account