BMW X6
BMW X6
BMW X6

Sondaj BMWBlog.ro – Ce doriti sa aflati aici despre lumea BMW?

bmwblog romania

BMWBlog.ro a fost creat cu scopul de a oferi comunitatii BMW din Romania un proiect care aduce cele mai importante stiri din lumea BMW.

Prin aplicarea noului design, am incercam sa va oferim cat mai mult continut, mai accesibil, si mai bine structurat. In ce priveste continutul, ne-am straduit sa acoperim o varietate cat mai mare de articole, de la ultimele zvonuri/noutati si cele mai recente poze spion, la relatari live de la saloane auto si evenimente BMW, fotografii si materiale video cu modelele BMW si la prezentari exclusive de noi modele si testari de masini.

BMWBlog tine cont de parerile cititorilor sai, asa ca ne-am gandit sa va intrebam ce v-a placut sa cititi cel mai mult aici si ce va doriti voi, fanii si entuziastii marcii BMW, sa gasiti mai mult pe acest site de acum incolo.

Va invitam sa votati temele/articolele preferate din lista de mai jos. Daca aveti propuneri de genuri de articole sau daca identificati categorii de articole pe care le-am ratat, va invitam sa le treceti la rubrica Altele.

Va rugam sa bifati maxim 5 optiuni, la fiecare din cele doua intrebari.Va multumim si va asteptam raspunsurile!

Orice alte sugestii sau propuneri ati avea, va rugam sa ni le indicati la rubrica de comentarii.

BMW Motorrad

Comentarii

©2020 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă IN MOTION MEDIA.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account