BMW Blog România este locul unde afli totul despre mărcile BMW, MINI și Rolls-Royce, dar și despre brandurile cocurente din segmentul premium.

BMW Blog România este un blog independent, creat din pasiune, și își propune să devină locul unde toți iubitorii mărcii bavareze se pot întâlni și discuta despre marca preferată și despre modelele lor preferate. Blogul este locul unde puteți găsi cele mai noi informații din lumea BMW, prezentari de modele, relatări în timp real despre modelele BMW nou-lansate, relatări live de la cele mai importante saloane auto europene și nord-americane, cele mai noi poze spion cu modelele ce urmează a fi lansate, fotografii și materiale video, teste individuale, teste comparative între modelele BMW si modelele concurente, concepte, randari, informații despre piața auto și multe altele. Scopul nostru este de a crea o comunitate unita, unde toți fanii BMW să se poată întâlni virtual și să discute despre marca lor auto preferată.

Trebuie menționat faptul că BMW Blog România este un blog independent și că nu este în niciun fel afiliat BMW România sau BMW Group.

Echipa BMW Blog România

Horațiu Boeriu (Co-Fondator) – Ca să dăm acestui blog un aspect cât mai personal și mai apropiat de cititorii noștri, am decis să vă spunem câteva cuvinte despre noi. Deci, sunt co-fondatorul BMWBlog.ro si fondator al popularului blog www.bmwblog.com, cel mai mare site cu știri despre BMW. De asemenea, din rețeaua noastră face parte și BimmerToday.de, un site unde sunt de asemenea co-fondator. Locuiesc in Chicago și am obținut o diploma în Calculatoare de la University of Illinois Chicago, unde am cunoscut pasiunea pentru inginerie și fină tehnologie germană. Am creat rețeaua de bloguri BMWBlog din pasiunea mea pentru mașinile BMW, o pasiune care a început în urma cu 16 ani de zile, când am condus primul meu BMW, un 318i din 1991.

După aceea am trecut la una dintre cele mai populare mașini construite de BMW, Seria 3 E46, iar mai departe totul este istorie, am ramas fidel acestui brand și am continuat cu fenomenalul BMW 335i. Deoarece am crescut în România și cunoscând pasiunea românilor pentru mașinile germane, și mai ales pentru BMW, am decis împreună cu prietenul meu Alex Pricăjan să lansăm versiunea romaneasca a blogului www.bmwblog.ro.

885688_10102074988074389_925430262154915196_o

BMWBlog Romania la aproape doi ani de existenta

 

Iata pe scurt ce inseamna BMWBlog Romania la aproape doi ani de la lansare:

  • Reprezentam principala sursa de stiri despre lumea BMW din Romania
  • Avem peste 1400 articole publicate
  • Articolele noastre au inregistrat in total peste 600.000 vizualizari
  • Ne bucuram de o colaborare excelenta cu BMW Romania si cu dealerii importanti BMW
  • Am relatat live de la cele mai importante saloane auto europene si nord-americane
  • Am realizat in premiera pentru o publicatie auto din Romania, in colaborare cu BMW Romania, transmisia video in direct de la Prezentarea Speciala BMW Seria 5, sustinuta in Bucuresti de Oliver Heilmer, seful de design interior BMW Seria 5.
  • Am obtinut titlul de „Cel mai bun blog de brand” la RoBlogFest 2010
  • Am castigat premiul trei la categoria „Company&brand blogs” la Webstock 2009

 

©2023 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account