În 2022, clienții Rolls-Royce au plătit în medie 500.000 de euro pentru a avea un model al mărcii

Rolls-Royce

Rolls-Royce Motor Cars a înregistrat în 2022 vânzări record de 6.021 de automobile, ceea ce reprezeintă o creștere cu 8% față de 2021. A fost pentru prima oară când Rolls-Royce a livrat mai mult de 6.000 de mașini într-un interval de 12 luni.

Mai mult de atât, constructorul britaniÎn 2022, clienții Rolls-Royce au plătit în medie 500.000 de euro pe mașinile noic subliniază că a primit deja comenzi pentru toate modelele sale, care acoperă o mare parte din capacitatea sa de producție din 2023. Aceste rezultate sunt anunțate în ianuarie 2023, odată cu aniversarea a 20 de ani de când Rolls-Royce s-a mutat la Goodwood, în urma cumpărării de către BMW.

Totodată, 2022 a fost anul în care Rolls-Royce a primit cele mai multe comenzi pentru modele cu personalizări speciale, din istoria sa de 118 ani. De altfel, Torsten Müller-Ötvös, CEO-ul Rolls-Royce Motor Cars, a anunțat cu mândrie că cum clienții Rolls-Royce sunt dispuși să plătească în medie jumătate de milion de euro pentru un singur automobil.

Asemenea sume sunt ușor de atins având în vedere nu doar prețul de pornire al modelelor Rolls-Royce, ci și datorită posibilităților nenumărate de personalizare pe care o oferă divizia Bespoke.

America rămâne zona unde se înregistrează cele mai multe comenzi pentru marca Rolls-Royce. Însă Orientul Mijlociu conduce la capitolul cererii pentru modele cu personalizări speciale și proiecte unice. Din acest motiv Rolls-Royce a inaugurat un oficiu privat în Dubai la care accesul clienților se face doar pe bază de invitație. Este singurul astfel de centru exclusivist deschis de Rolls-Royce în afara celui din Goodwood.

Gama Rolls-Royce

Cullinan rămâne cel mai bine vândut model din gama Rolls-Royce. Iar volumul vânzărilor a fost desigur impulsionat și de noua generația a modelului Rolls-Royce Ghost și de versiunea cu facelift a grandiosului Phantom. În plus, popularitatea versiunilor Black Badge este în continuă creștere. Aceste versiuni oferite pentru modele precum Cullinan, Ghost, au puteri sporite și un caracter mai sportiv, subliniat și de stilul în care sunt personalizate.

Nu în cele din urmă, în octombrie 2022 a fost anul dezvăluit primul model pur electric de serie din istoria mărcii britanice. Modelul denumit Rolls-Royce Spectre este încă supus la teste intense în zonele de pe glob cu climă extremă. Iar livrările către clienți vor demara în ultimul sfert al anului 2023.

În clipurile video de mai jos puteți vedea testele noastre cu Rolls-Royce Cullinan și Rolls-Royce Phantom. De asemenea, CLICK AICI pentru a citi și testul nostru realizat în România cu noul Rolls-Royce Ghost.

BMW Motorrad

Comentarii

©2024 BMW BLOG ROMANIA.Toate drepturile rezervate!

RL GLOBAL ACTIV SERVICES. J40/16964/21.10.2008 RO 16864852 Adresa: Str. Dr. Taberei, nr 109, Bl. A7, Sc C, Ap. 33, Bucuresti.

BMW BLOG ROMANIA aparține grupului de presă RL GLOBAL ACTIV SERVICES.

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account